Schoonmaken met de kracht van stoom

Ben je op zoek naar een chemicaliënvrije schoonmaakbeurt voor je harde vloeren? Dan ben je hier op de juiste plek. Reinig en ontsmet je huis vol vertrouwen met alleen water bij gebruik van de Shark-stoommoppen en -stoomreinigers.

Voor elk huis en voor iedereen hebben wij een oplossing. We helpen je graag om jouw perfecte stoommop te vinden.

Ontdek onze Shark-stoommoppen

WAT IS DE BESTE SHARK- STOOMMOP VOOR MIJ?

Klik ‘n' Flip Technology

Klik ‘n’ Flip-technologie

Ontdek dubbelzijdige reinigingskracht. Klap de Klik 'n' Flip-vloerkop om, om dubbel zo veel vloeroppervlak schoon te maken en geniet met één druk op de knop van de aanrakingsvrije verwijdering van de reinigingspad, zonder in contact te komen met het vuil. Alleen geselecteerde modellen.

Perfect voor ongestoord schoonmaken.

Dirt Grip Technology

Vuilafstotende technologie

Klaar met het gedoe van dure wegwerpvloerdoekjes? De herbruikbare Dirt Grip-reinigingspads van Shark zijn gemaakt van absorberende, sneldrogende microvezelstof voor een streeploze afwerking en kunnen in de wasmachine worden gewassen.

Perfect om gebruikskosten laag te houden.

Steam Blaster

Steam Blaster

Hardnekkig vuil? Geen probleem. Met een draai aan de dweilkop activeer je de Steam Blaster-modus om vastzittend vuil aan te pakken met een directe stoomboost, waarna je de dweil omzet om het vuil direct weg te vegen. Alleen geselecteerde modellen.

Ideaal voor…hardnekkig vuil.

Steam Blaster

Stomen en schrobben

Schrob en reinig** tegelijkertijd met onze innovatieve Steam & Scrub Automatic Steam Mop, met 2 speciaal ontworpen Power Pads die 150 keer per minuut ronddraaien om vastzittend vuil op te nemen en te verwijderen. Alleen geselecteerde modellen.

Ideaal voor… vlekverwijdering.

Shark-stoommoppen zijn geschikt voor gebruik op alle afgedichte harde vloeren, waaronder tegels, steen, marmer, vinyl, hardhout en afgedicht laminaat. Gebruik het apparaat niet op onbewerkte houten vloeren of keramische vloeren zonder glazuurlaag. Op oppervlakken die met was zijn behandeld of sommige niet in de was gezette vloeren, kan de glanslaag verwijderen door de hitte en stoom. Wij adviseren eerst een klein stukje van het te reinigen oppervlak te testen voordat u verdergaat. Wij adviseren ook de gebruiks- en onderhoudsinstructies van de fabrikant van de vloer te raadplegen.
Shark-stoommops zijn geschikt voor alle harde vloeren, inclusief laminaat. Raadpleeg bij twijfel de gebruiks- en onderhoudsinstructies van de fabrikant van de vloer.
De automatische stoommops van Shark produceren automatisch stoom. Sluit ze aan, kies een instelling en beweeg ze dan langzaam heen en weer over de vloer.   Bij handmatige stoommoppen moet je zachtjes pompen tijdens het dweilen om de stoom te activeren. Voeg geen wasmiddel, zeep of andere vloeistoffen toe - Shark- stoommops reinigen alleen met de kracht van stoom, zonder toegevoegde chemicaliën!
We bieden een breed scala aan stoommops voor elke behoefte, waaronder een Floor & Handheld- stoomreiniger die verandert in een draagbare stoomreiniger om tegels, kranen, ramen en andere oppervlakken schoon te maken, en een Steam & Scrub-mop voor extra schrobkracht. Alle Shark-stoommoppen worden geleverd met in de wasmachine wasbare, herbruikbare Dirt Grip-pads van microvezel.