Shark-haardrogers

Hoge snelheid. Prachtige glans. Geen hitteschade.

Deze krachtige, lichtgewicht haardroger levert ultrasnelle droogtijden, terwijl de RapidGloss Finisher pluizig en springerig haar aanpakt voor een ultrasoepele, natuurlijk glanzende afwerking.

SpeedStyle-haardrogers

SHARK HAARDROGER KENMERKEN

Klik ‘n' Flip Technology

Snel drogen zonder hitteschade

Ga SNEL van nat naar droog met Shark SpeedStyle. Deze krachtige haardroger met hoge snelheid geeft in een handomdraai prachtige looks, zonder extreme warmte.

Dirt Grip Technology

Een glanzende look, in enkele minuten

Het RapidGloss Finisher opzetstuk wordt aangedreven door Coanda Technology en gebruikt twee snellle luchtstromen om je pluizige plukken en losse haartjes te temmen tot een gladde, stralende coupe.

Lift-Away Technology

Smart opzetstukken

Of je nu een grote blow-out wilt of perfect in model gebrachte pony, de haardroger selecteert intuïtief de optimale warmte- en luchtstroominstellingen voor elk opzetstuk. Droog alle haartypen met gemak – zonder te hoeven gokken.

Steam Blaster

Op maat gemaakte instellingen

Gebruik de aanbevolen instellingen of schakel handmatig tussen 3 warmte- en luchtstroominstellingen en experimenteer zo met verschillende resultaten.

Steam Blaster

Lichtgewicht haardroger

Kracht hoeft niet zwaar te zijn. Met iets meer dan 750 gram is de SpeedStyle zeer draagbaar en comfortabel in gebruik.

Shark-haardrogers gebruiken geen extreme hitte om je haar te drogen.

De Shark SpeedStyle is altijd vriendelijk voor je haar en meet en reguleert temperaturen 1000x per seconde. Temperaturen zijn nooit hoger dan 110°C en bereiken niet de hitteschadelijke temperatuur van 150°C.  

Hoewel je dit het beste voor vertrek kunt navragen bij je luchtvaartmaatschappij, is het over het algemeen toegestaan om een haardroger mee te nemen in je hand- of ruimbagage.

Mensen met krullend haar kunnen het beste een haardroger met een diffuser gebruiken.

Volg ons Shark Beauty Instagram-account voor tips over hoe je thuis het perfecte geföhnde haar krijgt en meer.