Shark Flexstyle

Shark FlexStyle

Krachtig, snel drogen ontmoet veelzijdige multi-styling.
Met één handomdraai draaien onze compacte, lichtgewicht haarstylers tussen een krachtige föhn en een veelzijdige stylingwand zodat je kunt stylen terwijl je droogt zonder schade door hitte.

FlexStyle-haarstylers

Föhnborstels

SHARK HAARSTYLER KENMERKEN

Klik ‘n' Flip Technology

Meerdere manieren van stylen

Krullen, stylen, volume geven, glad maken en definiëren. Draai en verander de Shark FlexStyle in een multistyler. Gebruik een van de meegeleverde haarstyling opzetstukken om met luchtstroom gemakkelijk jouw favoriete look te creëren.

Dirt Grip Technology

Zoals bij de kapper, maar dan thuis

Geniet van meer soepelheid en glans, minder pluis en losse haartjes*. Fixeer je stijl met de Cool Shot-instelling om er de hele dag zelfverzekerd uit te zien en je zo te voelen. *vs luchtdrogen.

Steam Blaster

Geen hitteschade

Geen extreme hitte meer: Shark FlexStyle meet de hitte 1.000 keer per seconde en zorgt zo voor consistente luchttemperaturen, zodat je op milde wijze droogt zonder hitteschade.

Steam Blaster

Verander hoe je krult

Onze Auto-Wrap Curlers gebruiken luchtkracht om het haar automatisch rond de krultrommel te wikkelen. Moeiteloze krullen in enkele seconden.

Steam Blaster

Voor alle haarsoorten

Kies uit airstylingsets voor alle haartypes, van eentje die speciaal past bij jouw unieke haartype, tot een ultieme Gift Set om alles uit te proberen.

Luchtstylers maken gebruik van luchtstroom om nat of vochtig haar te stylen en in model te brengen terwijl het droogt, waarbij lagere temperaturen worden gebruikt dan bij een stylingtool die directe warmte op het haar toepast.

Van Auto-Wrap-krulspelden tot stylingborstels, breedtandige kammen tot diffusors; er is een FlexStyle-opzetstuk voor elke haarlengte, textuur en stemming. Ideaal voor alle haartypes, lang of kort. Voeg simpelweg een opzetstuk toe en creëer gemakkelijk je gewenste look. Leer alles over onze accessoires…

Leer je FlexStyle kennen met tips en tutorials voor elk accessoire en laat je haar stralen als nooit tevoren!