We hebben alles voor snoerloos.

Ervaar de kracht en vrijheid van de snoerloze stofzuigers van Shark. Flexibele en veelzijdige snoerloze steelstofzuigers: geniet van draadloos schoonmaken met een reeks werkcycli om uit te kiezen.

Voor elk huis en voor iedereen hebben wij een oplossing. Wij helpen je met alle plezier bij het vinden van de beste stofzuiger op batterijen voor jou.

Ontdek onze Shark Stratos en Detect Pro draadloze serie

Ontdek het draadloze assortiment van Shark

Shark Handstofzuiger

WELKE SNOERLOZE SHARK IS GESCHIKT VOOR MIJ?

DuoClean Technology

DuoClean-technologie

Tapijten en harde vloeren? Twee borstelrollen werken samen in de DuoClean-vloerkop van Shark en glijden naadloos over alle vloertypen zonder te hoeven stoppen of van vloerkop te wisselen. Een ruwe borstelrol verwijdert vuil en haren tot diep in het tapijt, terwijl de zachte tweede borstel grof vuil maar ook kleine deeltjes en stof opneemt van een harde vloer. Alleen geselecteerde modellen.

Perfect voor woningen met tapijten en harde vloeren.

DuoClean Technology

PowerFins

Neem in één keer meer vuil op**. Onze kenmerkende DuoClean-vloerkop is nu verkrijgbaar met PowerFins. Dit innovatieve borstelrolontwerp graaft diep in tapijten om vuil op te wrijven en grijpt direct in op harde vloeren voor een diepe reiniging. Alleen geselecteerde modellen.

Perfect voor diepe reiniging op alle vloeren.

Anti Hair Wrap Technology

Anti Hair Wrap Technology

Ben je vastzittend haar in de borstel van jouw stofzuiger ook zo zat? De Anti Hair Wrap Technolofy verwijdert actief haren van de borstelrol terwijl je schoonmaakt. Dat scheelt jou een hoop werk. Een unieke borstelharenbescherming en kam scheidt en verwijdert lang, kort en huisdierhaar van de borstelrol, waardoor deze klitvrij blijft. Alleen geselecteerde modellen.

Perfect voor lang, kort en huisdierhaar.

Anti Hair Wrap Technology

Anti Hair Wrap Plus

Met een verbeterd borstelrolontwerp biedt Anti Hair Wrap Plus Sharks beste haaropname ooit en verwijdert het haar van de borstelrol terwijl je schoonmaakt. Dat scheelt jou een hoop werk. Alleen geselecteerde modellen.

Perfect voor onze beste haaropname ooit.

Detect Pro Technologies

Detect Pro-technologie

Ons Detect Pro-assortiment heeft 4 diepreinigingstechnologieën die automatisch reageren op hun omgeving: DirtDetect verhoogt automatisch de zuigkracht voor een diepe reiniging van tapijten. EdgeDetect verdubbelt de zuigkracht voor een krachtigere reiniging bij randen en hoeken. FloorDetect detecteert automatisch het vloertype en optimaliseert de prestaties. LightDetect verlicht zones met weinig licht.

Perfect voor diepe reiniging, slimmer dan ooit.

QuadClean

QuadClean

De QuadClean-borstelrol voor meerdere oppervlakken is gemaakt van microvezels met perfect geplaatste reinigingsribben en -vinnen en reinigt alle vloertypen grondig door grof vuil naar binnen te trekken, vastzittend vuil en haren op te tillen, fijn vuil los te maken en fijnstof op te vangen. Alleen met Detect Pro-stofzuigers.

Perfect voor het reinigen van meerdere oppervlakken met één borstelrol.

Anti Hair Wrap Technology

Clean Sense IQ

Clean Sense IQ detecteert automatisch vuil en past de reinigingskracht aan voor optimale zuigprestaties. Een indicator in de zuigmond licht op wanneer het zuigniveau automatisch toe- en afneemt. Alleen geselecteerde modellen.

Perfect voor moeiteloze vloerreiniging.

Flexology

Flexology

Overal in huis kun je je snoerloze steelstofzuiger bereiken, opbergen en opladen. Met één klik buigt de flexibele staaf, zodat jij dat niet hoeft te doen. Eenvoudig reinigen onder meubels zonder zwaar tillen. Opvouwbaar voor compacte, vrijstaande opslag. Laad op waar het voor jou gemakkelijk is. Alleen geselecteerde modellen.

Perfect voor kleine en grote woningen.

Shark Vacuum Cleaners with Anti Allergen Complete Seal Technology

Anti-Allergen Complete Seal

Shark’s Anti-Allergen Complete Seal houdt 99,9% stof en allergenen vast in de stofzuiger, in plaats van deze weer terug de ruimte in te sturen, waar je ze dan weer inademt.* Alleen geselecteerde modellen.

Perfect voor mensen met een allergie en huisdiereigenaren.

Handheld Clean-Ups

Handheld Clean-Ups

De snoerloze handstofzuigers van Shark kunnen overal worden gebruikt, van de keukentafel tot in de auto, en zorgen ervoor dat stof, kruimels en haren van huisdieren direct worden verwijderd.

Perfect om de keuken vlekkeloos schoon te houden.

5-Year Cordless Guarantee

Tot wel 5 jaar garantie

Registreer je aankoop bij Shark en profiteer van 5 jaar gratis garantie op Shark snoerloze stofzuigers (2 jaar garantie op de batterijen en op modellen die alleen in de hand worden gehouden). De standaardgarantie is 1 jaar.

De beste snoerloze stofzuiger voor jou hangt af van je huis en behoeften. Shark snoerloze steelstofzuigers zijn dun, flexibel en licht, perfect om onder meubels schoon te maken en in kleinere ruimtes op te bergen, terwijl snoerloze steelstofzuigers met Lift-Away het gemakkelijk maken om trappen en in de auto te stofzuigen, met een grotere stofbeker. Kijk naar DuoClean als je tapijten en harde vloeren hebt of kies voor Anti Hair Wrap als je last hebt van haarklitten.
Shark snoerloze stofzuigers combineren krachtige schoonmaakprestaties met snoerloze vrijheid. Zo ga je makkelijk langs kamers en vloeren en kun je zelfs je stofzuiger meenemen in de auto, terwijl je geniet van onze beste technologieën. We bieden ook verschillende looptijden om aan je behoeften te voldoen, of het nu je hoofdstofzuiger is of alleen gebruikt wordt voor een snelle schoonmaak.
De verwijderbare batterijen van Shark maken opladen eenvoudig: verwijder gewoon de batterij en laad deze overal op. Je bent niet afhankelijk van het oplaadstation.

*Gebaseerd op de IEC-norm 62885-2 Cl. 5.14 bij 0,3 tot 10 micron.
**Versus Shark IZ201EU.